トップページ > イベント・講習会 > Safety Course (English)

Safety Course (English)2024.03.01 updated

Safety Course (English)

安全講習会風景

Here is the information page about Safety course held in Graduate School of Engineering. Some contents such as information statements are able to be download only on campus. Previous reports (Japanese) are available even off campus and able to be read here.

※The lecture form is different from previous one to prevent COVID-19. Name and date of each course may be changed.
Please understand that.

Safety course

This English version is supported by the Center for International Affairs.

・Safety course for treatment of high pressure gas and liquid cryogen

[Holding time] From early April

・Safety course for treatment of machine work and tools

・Safety course for general treatment of electricity